Keskiviikko 20.8.2014 10:37

Miten yrityksesi hyödyntää median murrosta kasvun ja uudistumisen lähteenä? Hyödyntääkö yrityksesi tuloksellisesti digitalisaatiota ja ihmisten uudenlaisia tapoja käyttää mediaa? Esittele ideasi teemahaussa ja voit saada neuvontaa ja rahoitusta sen kehittämiseen!

Teemahaussa etsitään ideoita, joiden avulla käännetään median murros mahdollisuudeksi luoda uutta ja kasvattaa olemassa olevaa bisnestä innovaatioiden avulla. Ajattelemalla ja tekemällä asiat uudella, erilaisella ja erottuvalla tavalla!

Ideahaku on suunnattu kansainvälistä kasvua hakeville yrityksille toimialasta riippumatta.

Tekes toteuttaa teemahaun yhdessä Ylen kanssa. Yle vahvistaa lähivuosina rooliaan media-alan kehittäjänä ja muodostaa Helsinkiin ja Tampereelle huippuosaajat koolle kokoavat kampukset. Pasilan Studiot ja Tampereen Mediapolis ovat keskeinen osa Suomeen synnytettävää uutta luovien alojen ekosysteemiä.

Tekesin Fiiliksestä fyrkkaa-ohjelma kannustaa Suomessa toimivia media-alan yrityksiä tarttumaan murroksen tuomiin haasteisiin ja hakemaan rahoitusta uusien liiketoimintakonseptien ja –mallien kehittämiseen. Fiiliksestä fyrkkaa -ohjelma on varautunut rahoittamaan tästä aihepiiristä Tekesin rahoituskriteerit täyttäviä tutkimus- ja kehityshankkeita noin 2 miljoonalla eurolla. Tekesin rahoitusosuus ja –muoto määräytyvät hankkeen sisällön ja laajuuden sekä hankkeeseen osallistuvien tahojen perusteella.

Millainen idea kannattaa esitellä teemahaussa?

Potentiaalinen idea voi liittyä esimerkiksi asiakasarvon tai arvoketjun uudelleenmäärittelyyn, teknologioiden mahdollistamiin uusiin ratkaisuihin, pelillistämiseen, tarinankerronnan uusiin muotoihin, elämyksellisyyteen, joukkoistamiseen tai osallistaviin sisällöntuotannon tapoihin (ei kuitenkaan uusien ohjelmaideoiden kehittämiseen).

Hakuaika: ti 19.08.2014 - ti 30.09.2014

Lisää tietoa:

Hakuilmoitus: http://www.tekes.fi/nyt/hakuajat-2014/teemahaku-median-murroksessa-syntyvat-uudet-liiketoimintamallit-ja-bisnesideat/

Hakuinfon tapahtumailmoitus: https://tapahtumat.tekes.fi/tapahtuma/medianmurrosinfotilaisuus

 

« takaisin