Keskiviikko 20.8.2014 13:21

Tekes kannustaa suomalaisia teollisuuden alan yrityksiä hyödyntämään muotoilun työkaluja liiketoiminnan kehittämisessä. Niiden avulla on saatu aikaan loistavia tuloksia ja tyytyväisiä käyttäjiä meillä ja maailmalla.

 

Teollisuuden pk-yritys - ideoi, miten bisnestänne voitaisiin kasvattaa asiakaskeskeisellä suunnittelulla!

Hakuaika: ti 17.06.2014 - ma 01.09.2014

Esittele ideasi Tekesin teemahaussa! Palkitsemme parhaat.

Onko yrityksesi pohtinut, miten se voisi uudistaa ja kasvattaa bisnestä muotoilun ja asiakaskeskeisen suunnittelun keinoin? Nyt on aika avata silmät ja etsiä uudenlaisia kasvun lähteitä. Tekes kannustaa suomalaisia teollisuuden alan yrityksiä hyödyntämään muotoilun työkaluja liiketoiminnan kehittämisessä. Niiden avulla on saatu aikaan loistavia tuloksia ja tyytyväisiä käyttäjiä meillä ja maailmalla.

Miten tämä voidaan käytännössä tehdä yrityksessäsi? Esittele idea meille ja voit saada neuvontaa ja rahoitusta sen kehittämiseen.

Teemahaussa etsitään liiketoiminnan uudistamista ja kasvattamista edistäviä ideoita, jotka ovat käyttäjälähtöisiä ja siten mahdollisimman hyödyllisiä loppukäyttäjälle. Potentiaalinen idea voi liittyä esimerkiksi yrityksen tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen, suunnitteluprosessin uudistamiseen tai siihen, miten yrityksessä ylipäätään luodaan uusia ideoita. Idea voi liittyä uusiin ja jopa yllättäviin kumppaneihin, joiden avulla liiketoimintaa uudistetaan ja kasvatetaan.

Parhaat ideat julkistetaan Alihankintamessuilla 17.9. klo 9-10 Team Finlandin osastolla järjestettävässä tilaisuudessa.

Lue lisää siitä, millainen idea ja miksi se kannattaa esitellä Tekesin teemahaussa http://www.tekes.fi/nyt/hakuajat-2014/teollisuuden-pk-yritys--ideoi-miten-bisnestanne-voitaisiin-kasvattaa-asiakaskeskeisella-suunnittelulla/

Lisätietoja hausta:

Minna Suutari, ohjelmapäällikkö
minna.suutari (at) tekes.fi, puh. 050 5577 830

Merja Salonen, asiantuntija
merja.salonen (at) tekes.fi), puh. 050 5577 974

« takaisin