Perjantai 22.8.2014 13:25

Teollisuustaiteen liitto Ornamo käynnistää syksyllä 2014 Taiteilijan uratuki -koulutukset, jotka koostuvat ammatillista toimintaa tukevista luennoista sekä henkilökohtaisesta uravalmennuksesta.

Hae nyt Ornamon Taiteilijan uratuki -valmennukseen!

Koulutukset on tarkoitettu kaikille ammatissa toimiville taiteilijoille ja taidekäsityöläisille. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Luennot ovat avoimia kaikille, mutta uravalmennukseen valitaan erillisen haun kautta noin 20 taiteilijaa.

Haku uravalmennukseen on nyt auki 7.9. asti! Luennot ja valmennukset pidetään arkiaamuisin Helsingissä. Lisätietoja, haku valmennukseen sekä ilmoittautuminen luennoille www.ornamo.fi/koulutukset.

Luennoitsijoina ja valmentajina toimivat Laura Köönikkä Finnish Art Agency’stä, Korjaamo Gallerian johtaja Jukka Valkonen, taidemarkkinoinnin ja -manageroinnin asiantuntija Kira Sjöberg sekä kuraattori Katarina Siltavuori.

Avoimien luentojen aikataulu
 
18.9. klo 9:30 Laura Köönikkä: Kansainvälistymisen haasteet
24.9. klo 9:30 Jukka Valkonen: Taiteilijan taloudellinen onnistuminen
15.10. klo 9:30 Kira Sjöberg: Taiteen tuotteistaminen ja markkinointi
29.10. klo 9:30 Katarina Siltavuori: Taidekäsityö nyt - mihin suunta?

Tiedustelut koulutukset(at)ornamo.fi.

Koulutukset ovat osa Hämeen ELY-keskuksen ja Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa Taideteollisuus Suomen myyntivaltiksi -hanketta.
 
Teollisuustaiteen Liitto Ornamo on muotoilun ja taideteollisten alojen valtakunnallinen aatteellinen ja ammatillinen asiantuntija, joka palvelee 2 200 jäsentä. Ornamo tukee muotoilualan koulutettuja sekä työsuhteissa ja yrittäjinä, toimii jäsentensä edunvalvojana, alan asiantuntijana ja kehittäjänä, järjestää koulutuksia, seminaareja ja näyttelyitä sekä edistää alan kansainvälistä yhteistyötä. Muotoilu- ja taidealojen ammattilaiset työskentelevät
sisustusarkkitehtuurin, teollisen muotoilun, huonekalu-, tekstiili- ja vaatesuunnittelun, immateriaalisen suunnittelun, taideteollisen taiteen ja taidekäsityön aloilla.

 
« takaisin