Perjantai 10.10.2014 11:27

Creative Business Campissä kuullaan inspiroivia keynote-puhujia, pystytetään käytännöllisiä työpajoja, testataan bisnesideoita, verkostoidutaan ja keskustellaan luovasti.

Marraskuussa 5.11. Logomossa järjestettävä Creative Business Camp on tarkoitettu yrittäjille, yrittäjiksi aikoville sekä julkisen ja yksityisen sektorin työntekijöille, jotka haluavat löytää uutta energiaa ja työkaluja luovempaan työhön ja bisneksen tekoon. Tapahtuman pääkieli on suomi.

CBC ravistelee vanhoja tapoja ja tottumuksia. Avainsanoja ovat rohkeus, luovuus, innostus ja crosstalk yli toimialarajojen. Keynote-puheenvuorot jakavat päivän kolmeen kokonaisuuteen – DREAM, LEAN ja MEAN.

Unelmista ja innostamisesta puhuu radiotoimittaja ja toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä, Lean-ajattelusta yrittäjä ja bisnesenkeli Inka Mero ja merkityksistä ja ratkaisuista Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck.

Teemat nivotaan yhteen ja niihin syvennytään yli 30 toiminnallisessa workshopissa ja miniseminaarissa. Strateginen ajattelu, liiketoiminnan kehittäminen ja kansainvälisyys ovat asiantuntevasti ja kekseliäästi esillä. Pääyhteistyökumppaneinamme toimivat Palmu Oy sekä Viestintätoimisto Turku Oy.

Ilmoittautuminen ja ohjelma
Tapahtuman kotisivu

« takaisin