Maanantai 19.1.2009 18:49

Aluetoimittajien verkosto koostuu eri puolilla Suomea toimivista luovien alojen kehittäjistä. Aluetoimittajien tehtävänä on tuottaa tietoa ja uutisia oman alueensa toiminnasta.

Luovan Suomen uutiskirjeen konsepti on vielä kehittämisen ja oppimisen alla. Uutiskirjeeseen toivomme uutisia esimerkiksi valtakunnallisista avoimista ja mielenkiintoisista tapahtumista, uusista yrityksistä, ilmiöistä, case-tapauksista ja kv-kokemuksista. Myös mielipidekirjoitukset henkilöiltä, jotka tarkastelevat luovia aloja mielenkiintoisesta/persoonallisesta näkökulmasta ovat tervetulleita. Uutiskirje ilmestyy noin kuukauden välein.

Tavoittelemme laadukasta viestintää: konkreettista kieltä ja napakkaa ilmaisua. Haluamme välttää hallinnollista tekstiä. Emme yleensä tiedota uutiskirjeessä hankkeiden alkamisesta/päättymisestä/tuloksista, sillä jatkossa luovasuomi.fi-sivuston Verkosto-osio tarjoaa foorumin tämän tyyppiseen tiedonvaihtoon ja keskusteluun.

Voit myös itse ilmoittaa luovien alojen alueellisia ja valtakunnallisia uutisia ja tapahtumia Luova Suomen uutiskirjeeseen ja -sivuille. Toimita uutisaineistosi Luovan Suomen viestintäsuunnittelijalle osoitteeseen anne.tapanainen(at)taik.fi.

« takaisin