Tiistai 3.3.2009 16:41

T3 Symbioosi etsii menestyksen avaimia tieteen, taiteen ja talouden kolmiyhteydestä. Vaikuttajaseminaari järjestetään 18.3. klo 13-18.30 Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa.

T3 Symbioosi tuo keskusteluun taiteen ja kulttuurin roolin tieteen ja talouden rinnalle osana tavoitteellista alue- ja kaupunkikehitystä, elinkeinoelämän menestystä sekä uusmaalaista ja espoolaista tulevaisuusajattelua. Taiteen ja kulttuurin voimavarojen hyödyntämisestä hyvinvoinnin ja elinkeinoelämän kilpailukyvyn lisääjänä ei tiedetä vielä tarpeeksi. Espoon ja koko Uudenmaan alueen ja elinkeinoelämän kehityslinjaukset huomioivat vahvasti luovuuden merkityksen.

Tapahtuman kotimaiset ja kansainväliset puhujat ovat kaupunkisuunnittelun, kulttuurituotannon ja luovan talouden johtohahmoja. Puhujina ovat mm. konsulttitoimisto Comedian perustaja ja johtaja Charles Landry, professori/konsultti "Artful Creation. Learning-Tales of Arts-in-Business" -kirjan kirjoittaja Lotte Darsö Tanskasta, tutkimusjohtaja Veli-Pekka Niitamo Nokian Euroopan LivingLab Portfolio -toiminnan puheenjohtaja, CKIR, Hollanti sekä Koneen muotoilujohtaja Anne Stenros.

T3 Symbioosin järjestävät Kulttuurikonseptin hankeyhteistyössä Espoon kaupunki, Uudenmaan liitto ja Taideteollinen korkeakoulu. Kulttuurikonseptihanke kehittää kulttuuriyrittäjyyden ja kulttuurimatkailun uusia muotoja Uudellamaalla. Kuntakumppanit hankkeessa ovat Espoon ohella Hyvinkään, Lohjan ja Raaseporin kaupungit. Seminaariin on vapaa pääsy.

Ohjelma ja lisätiedot täältä.
Ilmoittautumiset 15.3.2009 mennessä: info@pinkeminence.fi tai em. linkin kautta

« takaisin