Keskiviikko 8.4.2009 06:46

Luotu-päivät -verkostoitumistilaisuus 13.-14.5.2009 Radisson BLU, Hallituskatu 1, Oulu Vapaa pääsy

Etsitkö uusia kumppaneita? Haluatko osaksi laajempaa verkostoa? Luotu-päivät on luovien alojen, hyvinvointialan ja ICT-alan yhteinen matchmaking-tilaisuus Pohjois-Pohjanmaalla toimiville yrityksille. Luotu-päivillä kuulet esimerkkejä toimivista verkostoista, ja kuulet alasi valtakunnallisista hankkeista. Tämän jälkeen on varattu aikaa järjestettyihin Matchmaking-tapaamisiin toiveittenne mukaisesti. Paikalla on myös alan konsultteja, joita yritykset voivat myöhemmin hyödyntää kehittämishankkeissaan.

Luotu-päivät on valtakunnallinen pilottihanke. Mikäli kokemukset ovat onnistuneita, samantyyppisiä tilaisuuksia järjestetään eri puolilla Suomea. Siksi järjestelyissä ovat vahvasti mukana PKT-säätiö ja Luotu-hanke sekä Aluekeskusohjelman kulttuuriverkosto. Tilaisuuden järjestelyistä vastaavat Oulussa Oulu Wellness Instituutti, Ouluseutu yrityspalvelut, Oulu15-hanke sekä osittain myös toimialajärjestöt.

Tilaisuus on avoin yrityksille tai yrittäjiksi aikoville ja se on maksuton. Ilmoittaudu viimeistään 17.4., mukaan mahtuu 120 osallistujaa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.luotupaivat.fi/oulu.

« takaisin