Maanantai 6.4.2009 06:48

Luova Henki -seminaari 21.4.2009 klo 9.30-19. Tampereen Komediateatteri, Lapintie 3, Tampere Vapaa pääsy

Millä synnytetään Luova Henki? Millä sitä ylläpidetään ja miten se valjastetaan tuottavaan käyttöön? Kysymyksiin etsitään vastauksia Luova Henki -seminaarissa Tampereen Komediateatterilla ja Veturihallilla tiistaina 21.4. Luvassa on asiaa luovan talouden tematiikasta niin yrittäjyyden, kansainvälistymisen, tutkimuksen kuin hallinnon näkökulmasta.

Seminaari on tarkoitettu monipuolisesti luovan talouden problematiikasta ja mahdollisuuksista kiinnostuneille yrityksissä ja julkishallinnossa toimiville henkilöille - tutkijoille, kouluttajille, yrittäjille, taiteilijoille.

Seminaarin pääpuhujana on Donnie S.C. Lygonis, mm. Management in growth companies -ohjelman johtaja Göteborgin School of Economicsista ja Playdo.comin toimitusjohtaja. Lygoniksen suosikkiaiheita ovat mm. yrittäjyys, luovuus, innovatiivisuus ja yhteisöt.

Muina puhujina kuullaan mm. seuraavia: Pirjo Suhonen (IVANAhelsinki), Petri Vasara (Pöyry Forest Industry Consulting), Teemu Mäki ( Taideteollinen korkeakoulu), Sara Pieters (Flanders District of Creativity) ja Kati Hienonen(Perhosvaikutus Oy).

Seminaarin kielenä on englanti. Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Lisätiedot, ohjelma ja ilmoittautuminen tästä.

« takaisin