Tiistai 7.4.2009 10:07

Maaliskuussa käynnistyi valtakunnallinen viestintäkampanja, joka nostaa maaseudun esiin monipuolisten mahdollisuuksien paikkana. Samalla kampanja tekee tunnetuksi Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman maaseutuyrittäjyydelle tarjoamia rahoitusmahdollisuuksia.

Viestintäkampanja kannustaa uudentyyppiseen yrittäjyyteen maaseudulla. Sen kohderyhmiä ovat nykyiset ja potentiaaliset maaseutuyrittäjät sekä suuri yleisö. Kampanjalla halutaan osoittaa, että yrittäjyys edistää maaseudun hyvinvointia ja että siitä hyötyvät kaikki suomalaiset.

Rahoitusta voi saada mm. alle kymmenen henkilöä työllistävä mikroyritys, jonka toiminta tukee maaseutumaisilla alueilla Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tavoitteita. Lähtökohtaisesti myös luovien alojen yritykset kuuluvat kehittämisohjelman piiriin.

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman kautta voi hakea rahoitusta myös erilaisiin kehittämishankkeisiin. Tavoitteena voi olla esim. maaseudun asumisviihtyvyyden, vetovoimaisuuden ja toiminnallisuuden parantaminen. Lisätietoja: www.maaseutu.fi

« takaisin