Perjantai 12.6.2009 13:20

Kirkkotorin koulutuskeskus Asemakatu 5 klo 11.00
Digimedian kehityshankkeeseen osallistuville yrityksille tarjolla tuotekehitysrahaa

Syksyllä 2009 käynnistyvät DiMeKe -hankkeen työpajat, joissa kehitetään konseptisuunnittelua, vuorovaikutteisen median käsikirjoittamista ja tarinan kerronnan taitoa. Lisäksi hanke tarjoaa koulutusta monikanavajakelusta, tuotantosuunnittelusta ja kansainvälistymisestä. Osallistua voi joko yksittäisiin työpajoihin tai koko ohjelmaan.

Lisäksi toteutetaan hankkeen yhteistyöjärjestöjen Suomen Punaisen Ristin ja Pelastakaa Lapset ry:n mediatuotteita. DiMeKe kilpailuttaa yritykset, jotka tekevät nämä tuotteet ja kutakin kehitettävää tuotetta kohti on tarjolla rahaa 10 - 20 000 euroa. Kehitystyö on avointa ja sitä esitellään kaikille hankkeeseen osallistuville yhteisissä työpajoissa.

Hankkeelle valitaan kilpailutuksella kaksi mentoria, joilla on pitkä kokemus alan yritys- ja kehittämistoiminnasta. Mentorit toimivat tuotekehityspajojen ohjaajina ja osallistuvat kilpailutettavien yritysten valintaan.

Hankkeen kohderyhmiä ovat digimedia-alan yritykset ja yrittäjiksi aikovat, jotka haluavat kehittää tarinallisia tuotteita. Hakeminen projektiin alkaa elokuussa 2009 ja kick-off tapahtuma järjestetään Teknologiakeskus Hermian kanssa syyskuun MindTrekissa. Lisätiedot: www.kotu.oulu.fi

« takaisin