Keskiviikko 20.5.2009 09:02

Luovien alojen osaajien ammatillinen kehittyminen ja uudenlaisen osaamisen lisääminen ovat koulutusten keskiössä.


Käynnissä olevien luovien alojen ESR-hankkeiden myötä alan osaajille avautuu ensi syksynä uusia kouluttautumismahdollisuuksia. Tässä joitakin esimerkkejä koulutustarjonnasta:


Ylös - soveltavan teatterin yrittäjyysvalmennus

Soveltavan teatterin ammattilaisille ja opiskelijoille suunnattuun valmennukseen kuuluu lähiopetusjaksoja ja yksilötapaamisia. Valmennus on räätälöity teatteri-alan tarpeita ajatellen. Haku 30.6. mennessä, koulutus alkaa Tampereella syksyllä 2009. Lisätiedot: www.yleisotyo.fi.

Kultajyvä-yrittäjävalmennukset

Käsi- ja taideteollisuusalan osaajien yrittäjävalmennukset räätälöidään osallistujien kehittämistarpeiden pohjalta. Valmennuksissa huomioidaan hakijoiden ammatillinen kasvuvaihe. Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa joko yrittäjän ammattitutkinto tai yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Hakuaika päättyy 31.8., koulutus alkaa syyskuussa. Lisätiedot: www.syo.fi.

Creada - luovien alojen yrittäjyysvalmennus 2009-2010

Koulutus tarjoaa välineet yrittäjäosaamisen ja liikeideoiden kehittämiseen sekä yritystoiminnan vahvan perustan luomiseen. Koulutus on suunnattu luovien alojen yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville. Creada kokoaa yhteen ryhmän, jonka jäsenet ovat valmiita sitoutumaan, kehittymään ja heittäytymään yhdessä. Hakuaika päättyy 15.8.09. Lisätiedot: www.adulta.fi.

DiMeKe - digimedia-alan yritysten tuotekehitysosaaminen

Koulutus toteutetaan Helsingissä, Oulussa ja Tampereella työpajoina, joissa kehitetään mm. konseptisuunnittelua, vuorovaikutteisen median käsikirjoittamista ja tarinan kerronnan taitoa. Haku käynnistyy elokuussa, kick-off tapahtuma pidetään MindTrekissa 30.9. Lisätiedot: www.kotu.oulu.fi.


« takaisin