Keskiviikko 17.6.2009 11:25

Syksyllä nähdään ja koetaan Helsingissä harvinaislaatuinen tihentymä konferensseja ja muita tapahtumia luovien alojen ja talouden aiheista. Merkitse jo nyt viikko 37 kalenteriisi.

Tilaisuuksiin kokoontuu merkittävä määrä elinkeinoelämän, politiikan, tutkimuksen ja tietysti luovien alojen edustajia Pohjoismaista ja kauempaa. Suomelle tämä on hyvä mahdollisuus profiloitua luovan talouden toimijana kansainvälisestikin.

Suurimmat tapahtumat muodostavat Helsinki Design Week ja sen yhteydessä järjestettävä ensimmäinen kansainvälinen Creative Economy and Beyond (CEB) -konferenssi. Myös pohjoismainen luovien alojen referenssiryhmä KreaNord partnereineen järjestää syyskonferenssinsa Helsingissä nivoutuen yhteen Pohjoisen Ulottuvuuden Kulttuurikumppanuus -ohjelman Kulttuurifoorumin kanssa. Viikon aikana järjestetään myös useita pienempiä tilaisuuksia eri kohderyhmille.

Lisätietoa:
Helsinki Design Week 4.-13.9.2009, www.helsinkidesignweek.com
CEB - Creative Economy and Beyond, www.ceb.fi - Rekisteröityminen käynnissä!
KreaNord 11.9.2009 ja Pohjoisen Ulottuvuuden kulttuurikumppanuus 11.-12.9.2009 (osallistuminen kutsusta) - Lisätietoa ja linkit myöhemmin osoitteessa www.luovasuomi.fi.

« takaisin