Keskiviikko 17.6.2009 11:19

Euroopan komissio on avannut Media 2007 -ohjelmassa kaksi ehdotuspyyntöä, audiovisuaalialan ammatilliseen koulutukseen sekä myynnin edistämiseen ja markkinoinnille pääsyyn. Molemmat haut päättyvät 7.8.2009.

Audiovisuaalialan ammatillinen koulutus -ehdotuspyynnössä haetaan toimia, joiden tavoitteena on kehittää tulevien audiovisuaalialan ammattilaisten valmiutta ymmärtää eurooppalaista ulottuvuutta ja sisällyttää se työhönsä parantamalla asiantuntemusta seuraavilla audiovisuaalialan koulutuksen aloilla:
• talous-, rahoitus- ja kaupallishallinto
• audiovisuaalialan uusi teknologia
• käsikirjoitusprojektien kehittäminen

Ehdotuspyyntö on tarkoitettu audiovisuaalialan oppilaitoksille, yliopistoille, yrityksille ja alaan erikoistuneille ammatillisille ja muille järjestöille. Komission tuki yhtä hanketta kohtaan voi olla enintään 50 tai 60 prosenttia tukikelpoisista kokonaiskustannuksista.

Myynninedistäminen/markkinoille pääsy -ehdotuspyynnön tavoitteena on helpottaa eurooppalaisten audiovisuaaliteosta ja elokuvateosten myynninedistämistä ja edistää levitystä. Ehdotuspyynnön kautta halutaan tukea toimia, joiden tavoitteena on:
• eurooppalaisten audiovisuaaliteosten levityksen tehostaminen edistämällä Euroopan audiovisuaalialan osallistumista eurooppalaisille ja kansainvälisille messuille
• elokuvien ja audiovisuaaliteosten kansallisten myynninedistämisorganisaatioiden yhteisten toimien edistäminen

Ehdotuspyyntö on tarkoitettu eurooppalaisille yrityksille. Rahoitus voi olla enintään 50 % hankkeen kokonaiskustannuksista. Lisätiedot molemmista ehdotuspyynnöistä: http://eacea.ec.europa.eu.


« takaisin