Tiistai 1.9.2009 15:32

Kulttuurin ketju on aloittanut kulttuurimatkailun laadun kehittämisohjelman toteuttamalla ensimmäisen asiakastyytyväisyystutkimuksen. Alan toimijoille suunnattu yhteisöllisen Kulmat.fi -verkkopalvelun suunnittelu on myös hyvässä vauhdissa.

Kulttuurin ketju rakentaa yhdessä Haaga-Perhon tutkimus- ja kehitysyksikön kanssa kansallisen Culture DQN kulttuurimatkailun laadunkehittämisohjelman, joka pilotoidaan yhteistyössä hankkeessa mukana olevien kohteiden kanssa. Laatuohjelmasta kertynyt tieto viedään kulmat.fi -verkkosivustolle kaikkien hyödynnettäväksi. Lisäksi pienempien kulttuurimatkailukohteiden käyttöön tuotetaan heidän tarpeittensa mukaisesti muokattu laadun kehittämisen menetelmä.

Matkailun ja elämystuotannon osaamiskeskuksen kanssa rakennettavaan Kulmat.fi -verkkopalvelussa kulttuurin, matkailun sekä luovien alojen toimijat ja yritykset voivat jakaa kokemuksiaan, oppia toisiltaan sekä kehittää erilaisia yhteistyömuotoja ja tuotteita.

Hankkeessa mukana olevat yhteistyökohteet ovat Lapin kamariorkesteri, Rovaniemen taidemuseo ja Arktikum Rovaniemellä, Serlachius-museot Mäntässä, Ateneum ja Kävelyreittejä Helsingissä sekä Åbo Svenska Teater, Luostarinmäen käsityöläismuseo ja Turun linna Turussa.

Lisätietoa tästä.

 

« takaisin