Perjantai 2.10.2009 11:59

Ylös-hanke ja Tampereen yliopiston Tutkivan teatterityön keskus järjestävät kansainvälisen soveltavan teatterin ja yleisötyön seminaarin Tutkivan teatterityön keskuksessa Tampereella 5.-6.10.2009.

Seminaarissa avataan yleisötyön käsitettä kansainvälisin ja kotimaisin esimerkein. Seminaarin tarkoitus on antaa inspiraatiota ja tietoa yleisötyön ja soveltavan teatterin mahdollisuuksista sekä synnyttää keskustelua soveltavien taiteiden merkityksestä. Seminaari on suunnattu ammattiteatterilaisille, soveltavan teatterin osaajille, päättäjille, opiskelijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ylös-hanke järjestää myös liiketoimintaosaamisen valmennusta kulttuurialan yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville. Syksyllä 2009 käynnistyy muun muassa soveltavan teatterin yrittäjyysvalmennus. Valmennus koostuu neljästä lähiopetusjaksosta Tampereella sekä yksilötapaamisista, joissa työstetään omaa liiketoimintasuunnitelmaa. Valmennukseen valittiin joukko soveltavan teatterin ammattilaisia ja opiskelijoita. Nyt käynnistyvä soveltavan teatterin yrittäjyysvalmennus on täynnä.

Lue lisää aiheista ja ilmoittaudu seminaariin Ylös-hankkeen kotisivuilla.

 

 

« takaisin