Maanantai 2.11.2009 14:27

Kolmas lähde järjestää 30 opintopisteen laajuisen PD-täydennyskoulutuksen kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoaloilla hyvinvointipalveluja kehittäville pilottihankkeille ja yhdistyksille.


PD (professional development) -ohjelma antaa valmiudet suunnitella ja johtaa hyvinvointipalveluiden tuottamista ja markkinointia yhdistyksissä. Koulutuksessa opitaan hyödyntämään monipuolisesti liiketoiminta-, palvelutuotanto- ja palveluosaamisen perusteita.

Koulutus on tarkoitettu Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen kolmas sektori hyvinvointipalvelujen tarjoajana -ESR-kehittämisohjelman pilottihankkeiden toimijoille, mutta on avoin myös muille yhdistysten hyvinvointipalveluja tuottaville kehittämishankkeille sekä järjestötoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille. Koulutus alkaa lähijaksolla 8.-10.12.2009 Tampereella ja päättyy 7.10.2010.

Koulutusohjelma muodostuu kuudesta lähijaksosta, etätehtävistä ja verkko-opiskelusta. Lähijaksojen pituudet ovat 2-3 päivää kerrallaan ja ne järjestetään eri puolilla Suomea, mm. Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Ohjelman voi suorittaa kokonaisuudessaan tai osallistua sen yksittäisiin jaksoihin. Koulutus on maksuton. Osallistujat vastaavat itse mahdollisista matka- ja majoitus- ym. kuluista.

Koulutuksesta kiinnostuneiden tulee ottaa viipymättä yhteyttä koulutuspäälliköihin. Yhteys- ja lisätiedot Kolmannen lähteen sivuilta

 

 

« takaisin