Maanantai 2.11.2009 14:49

Findikaattori-verkkopalvelusta löytyy noin sata yhteiskunnan kehitystä kuvaavaa indikaattoria, joita voi tarkastella teemoittain. Myös kulttuuri on mukana.

Tiedot on koottu Tilastokeskuksen ja usean muun kotimaisen tilastontuottajan aineistosta. Uusimmat tiedot indikaattoreihin päivittyvät palveluun tiedontuottajan julkaistua ne. Tuorein ja tulossa oleva päivitys on nähtävissä kunkin indikaattorin aineistosta. Käyttäjät voivat poimia kuviot tai tilastot helposti omaan käyttöönsä. Sivuilta löytyy myös linkkejä kansainväliseen vertailutietoon ja aiheeseen liittyvään muuhun tietoon.

Findikaattori-palvelu osoitteessa www.findikaattori.fi on suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat ajantasaista, luotettavaa tietoa yhteiskunnan kehityksestä: päätöksentekijöille, valmistelijoille, asiantuntijoille, opettajille, toimittajille, kansalaisille. Tilastokeskus ja valtioneuvoston kanslia ovat toteuttaneet uuden maksuttoman Internet-palvelun.

Myös Luovan Suomen Creative Industries in Finland: Facts & Figures -julkaisuun on koottu avainlukuja luovista aloista ja kulttuurista. Löydät julkaisun Luovan Suomen sivuilta.

 

 

 

« takaisin