Maanantai 15.2.2010 10:01

Rovaniemi Design Week on muotoiluviikko, jonka aikana luovien alojen osaajat kehittävät Rovaniemeä. Viikon ajan muotoilu kuuluu kaikille ja kaikkialla. 

Rovaniemi Design Week on muotoiluviikko, jonka aikana luovien alojen osaajat kehittävät kaupunkilaisten ja matkailijoiden Rovaniemeä. Koko keväisen viikon ajan muotoilu kuuluu kaikille ja kaikkialla. 

Toinen Rovaniemi Design Week järjestetään samaan aikaan mielenkiintoisen Design 96300 -tapahtuman kanssa. Design 96300 esittelee Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan osaamista ja tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua pohjoisen designin, taiteen ja median maailmaan. 

Muotoilun tuplatapahtuma tuo eri puolille kaupunkia näyttelyitä, muotinäytöksiä, klubi-iltoja sekä alan huippuseminaareja. Valtaosaan tapahtumista on yleisöllä vapaa pääsy. 

Ensimmäinen Rovaniemi Design Week järjestettiin viime syksynä, jolloin viikon huipentumana muotoilijat kehittivät 24 tunnin designkisassa Napapiiriä elämyksellisenä matkailukohteena. Tänä vuonna tapahtuman teemana on Ounasvaara. Jo vuodesta 1927 Ounasvaara on ollut liikunnan, viihtymisen ja hyvän olon kohokohta aivan Rovaniemen keskustan tuntumassa. Miltä hiihtokeskus näyttää muotoilijan silmin? 

Rovaniemi Design Weekin järjestää Rovaniemen Kehitys Oy. 

Lisätietoja:Leena Janhila, luovien alojen koordinaattori, Rovaniemen Kehitys Oy, leena.janhila(at)rovaniemi.fi

 

« takaisin