Maanantai 7.12.2009 12:56

Tekesin Vapaa-ajan palvelut -ohjelma keskittyy matkailu-, liikunta- ja hyvinvointi- sekä kulttuuripalvelujen kehittämiseen.

Ohjelman painopistettä on laajennettu palvelukonsepteista laaja-alaiseen liiketoiminnan ja osaamisen kehittämiseen. Ohjelma jatkuu vuoden 2012 loppuun.

Tutkimushankehaussa tavoitellaan vapaa-ajan palvelujen yritysten liiketoiminnan kehittämistä tukevaa tutkimusta. Haku on auki yliopistoille, valtion tutkimuslaitoksille ja ammattikorkeakouluille. Hankkeiden rakenteen ja hyödyntäjäyritysten rahoituksen osalta ohjelma noudattaa Tekesin tutkimushankkeiden periaatteita. Haku päättyy 28.2.2010.

Tänä vuonna järjestetään tutkimushankehausta vielä yksi neuvontatyöpaja 14.12.2009 Helsingissä (Tekes) sekä TE-keskuksissa Kemissä, Rovaniemellä, Oulussa, Porissa ja Turussa. Neuvonnan yhteydessä julkaistaan tarkemmat tutkimuksen hakuohjeet.

Myös Sapuska- ja Vapaa-ajan palvelut –ohjelmien yhteisessä vuosiseminaarissa 20.1.2010 Helsingissä voi tutustua ohjelmiin, tavata ohjelmajohtoa ja esittää kysymyksiä.

Lue lisää Tekesin sivuilta.

 

 

 

« takaisin