Torstai 18.2.2010 13:41

Enterprise Europe Network auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kansainvälistymisen eri vaiheissa liittyen mm. rahoitusmahdollisuuksiin ja EU-lainsäädäntöön. 

Enterprise Europe Network auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kansainvälistymisen eri vaiheissa. Verkosto palvelee yrityksiä antamalla kansainvälistymisneuvontaa liittyen rahoitusmahdollisuuksiin ja EU-lainsäädäntöön sekä järjestämällä seminaareja eri puolilla Suomea.

Verkosto järjestää myös yrityskontaktitapahtumia eurooppalaisten messujen yhteydessä. Yrityskontaktitapahtumissa suomalaiset yritykset voivat löytää uusia yhteistyökumppaneita ennalta sovituissa kahdenkeskisissä tapaamisissa. Tapahtumat ovat usein maksuttomia. Verkosto ylläpitää myös liiketoiminta- ja teknologiapörssiä, jonne yritykset voivat jättää yhteistyöhakuilmoituksensa. Lisäksi verkosto on yritysten palautekanava EU:n suuntaan. 

Euroopan komission tukema 4000 asiantuntijan verkosto toimii yli 40 maassa. Suomessa verkostoa koordinoi Työ- ja elinkeinoministeriö ja palvelua tarjoavat Varsinais-Suomen ELY-keskus, Helsingin seudun kauppakamari, TEKEL, Licentia Oy, Technopolis Ventures Oy, Turku Science Park ja Hermia Yrityskehitys Oy. 

Lisätietoja:
heidi.leppimaki(at)ely-keskus.fi
www.yrityssuomi.fi/yrityseurooppa
Uutiskirjeen tilaus

« takaisin