Torstai 18.2.2010 13:48

Euroopan vuoden merkittävimpään aluepolitiikan tapahtumaan Open daysiin tuodaan akateemista ulottuvuutta alue- ja kaupunkitutkijoiden avulla. 

Euroopan komissio hakee alue- ja kaupunkitutkijoita seminaaripuhujiksiEuroopan vuoden merkittävimpään aluepolitiikan tapahtumaan Open daysiin pyritään tuomaan akateemista ulottuvuutta kutsumalla puhujiksi alue- ja kaupunkitutkijoita.Open Days University -osuudessa järjestetään luentoja ja paneelikeskusteluita kilpailukyvyn, yhteistyön ja koheesion teemojen tiimoilta sekä mahdollistetaan tutkijoiden ja tutkimuksen rahoittajien verkostoituminen.

Euroopan komissio kannustaa erityisesti nuoria tutkijoita osallistumaan. Open Days Universityssä toimimisesta kiinnostuneet tutkijat voivat lähettää vapaamuotoisen hakemuksensa ja CV:nsä osoitteeseen elisa.roller(at)ec.europa.eu helmikuun 22. päivään mennessä. Uudenmaan alueella toimivia tutkijoita pyydetään liittämään osoite adrian.solitander(at)euhel.be viestin kopiokenttään. 

Hakemuksessa kannattaa huomata, ettei kyseessä ole tieteellinen konferenssi, vaan Open Days suuntautuu alue- ja kaupunkipolitiikan päättäjille ja virkamiehistölle. 

Open Days järjestetään 4.-7. lokakuuta 2010 Brysselissä. 

Lisätietoa Eurooppa-sivuilta.

« takaisin