Torstai 18.2.2010 13:55

Pirkanmaalle on avattu kulttuurin ostoskanava, Taidelaari. Taidelaari on verkkosivusto, joka yhdistää kulttuurin osaajat ja asiakaskunnan. 

Pirkanmaalle on avattu kulttuurin ostoskanava, Taidelaari. www.taidelaari.fi on verkkosivusto, joka yhdistää kulttuurin osaajat ja asiakkaat. Sivusto on samaan aikaan sekä pirkanmaalaisen kulttuurin näyteikkuna että palveluhakemisto, mistä voi löytää esimerkiksi ohjelmanumeron merkkipäiväjuhliin tai muotokuvalle maalarin. 

– Taidelaari toimii hyvänä kanavana eri kulttuurialan tekijöille päästä esille. Toivottavasti kuluttajat ja yritykset löytävät palvelun etsiessään mm. esiintyjiä eri tilaisuuksiin, taidetta, käsityötä tai viihdettä, Luova Tampere -ohjelman koordinaattori Liina Kangas sanoo. 

Taidelaariin voivat maksutta rekisteröityä kaikki pirkanmaalaiset kulttuuripalvelujen tarjoajat ja kulttuurin tekijät. Taidelaarin vastaanotto kulttuurin tekijöiden pirissä on olut myönteinen. Mukana on jo yli 100 kulttuurin eri alojen taitajaa.  

Taidelaarista löytyy taiteilijoiden profiilitietojen lisäksi kuva- ja videomateriaalia. Lisäksi Taidelaarista löytyy Kulttuurin tapahtumakalenteri, taiteilijoiden blogeja ja keskustelualue. 

Luova Tampere -ohjelman kumppaneina Taidelaarissa ovat olleet Taidesuunnistus ry ja Pirkanmaan Lehtitalo. 

Lisätietoa: www.taidelaari.fi

« takaisin