Torstai 18.2.2010 14:32

Luovien alojen ammattilaisille suunnattu Pori Jazz for Professionals -tapahtumatuotannon kesäseminaari järjestetään jälleen jazzviikolla 20-22.7.2010 Porin yliopistokeskuksessa. Ammattilaiset yli toimialarajojen kokoontuvat Poriin kuulemaan hulppean kattauksen tuoreita ajatuksia ja ajankohtaisia aiheita tapahtumatuotannon ja luovan talouden saralta. 

Kutsumme sinut osallistumaan nyt ensimmäistä kertaa Pori Jazz for Professionals -seminaarissa toteutettaviin tutkijatapaamiseen ja tapahtumaklinikalle. Tapahtumatuotannosta tai sen ilmiöstä kiinnostuneille tutkijoille suunnattu tutkijatapaaminen on oiva tilaisuus oman tutkimusaiheen esittelyyn niin alan muille tutkijoille kuin käytännön tekijöillekin.

Tapahtumatuottajille suunnatulle tapahtumaklinikalle valitsemme 4-5 tapahtumaa ja kokoamme tapahtumatuotannon eri alojen asiantuntijoista raadin, joka osaa vastata juuri sinun kysymyksiisi. Seminaarin ohjelmassa on myös mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja ja työpajoja. Kesäseminaari on täyttä asiaa rennolla fiiliksellä keskellä Euroopan suurinta jazz-festivaalia Pori Jazzia. 

Osallistujien haku sekä tutkijatapaamiseen että tapahtumaklinikalle on parhaillaan käynnissä ja päättyy 1.3.2010. Tarkemmat kutsut ovat liitteenä. 

Huom! Tutkijatapaamisessa tutkimuksensa esittelevät tutkijat sekä tapahtumaklinikalle valittujen tapahtumien edustajat saavat osallistua seminaariin veloituksetta sekä lipun torstain Pori Jazz Kirjurinluoto Arenan konserttiin. Muille Pori Jazz for Professionals -tapahtumatuotannon kesäseminaarin hinta on 200 € sisältäen ohjelman ja konserttilipun. 

Pori Jazz for Professionals -kesäseminaarin toteuttaa Creative Leadership, joka on Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön ja Aalto-yliopiston taideteollisen korkeakoulun Porin taiteen ja median osaston yhteishanke. 

Kutsu Tapahtumaklinikka
Kutsu Tutkijatapaaminen

« takaisin