Lauantai 6.3.2010 15:23

ESR-koordinaatiohanke Kolmas lähde järjestää kolme samansisältöistä teemaseminaaria (Oulu, Helsinki, Tampere), joissa paneudutaan kolmannen sektorin hyvinvointipalveluliiketoimintaan lisäresurssin tuottajana. 

Seminaarit ovat maksuttomia ja kaikille kiinnostuneille avoimia. 

Oulu 25.3.2010 Hotelli Arina (Ilmoittautuminen viimeistään 11.3.)
Helsinki 30.3.2010 SLU-talo (Ilmoittautuminen viimeistään 15.3.)
Tampere 8.4.2010 Hotelli Cumulus Koskikatu (Ilmoittautuminen viimeistään 22.3.) 

Teemaseminaari keskittyy yhdistysten palveluliiketoiminnan ulottuvuuksiin ja esimerkkeihin, joissa käsitellään yhdistysten palveluliiketoiminnan järjestämistä niin että se tuottaa taloudellista lisäresurssia perustoimintaan. Ohjelmassa käydään läpi, mitä yhdistysten palveluliiketoiminnalla tarkoitetaan, mitä motiiveja siihen ryhtymiseen on, millaista osaamista työntekijältä vaaditaan ja millaisilla toimintamalleilla palvelutoimintaa tehdään tulevaisuudessa.

Lisäksi perehdytään yhdistyksen palkatun henkilöstön ja vapaaehtoisten väliseen yhteistyöhön sekä siihen liittyviin haasteisiin ja hyviin käytäntöihin. Millaiset ovat työnantajan vastuut ja velvollisuudet, kun yhdistyksessä on sekä vapaaehtoisia että palkattua työvoimaa? Millaista ohjaamista ja tukea tarvitaan? Mikä merkitys vapaaehtoisten mukanaololla on palvelun luonteelle? 

Ohjelma ja lisätiedot

« takaisin