Torstai 18.3.2010 15:54

Haluatko tutustua organisaatioiden kehittämiseen taiteen keinoin? Maanantaina 10.5.2010 klo 9-11 järjestetään kaikille avoin työpaja aiheesta "Facilitation through Art in Europe".

Työpajassa kuulet case tarinoita Euroopasta taiteen soveltamisesta työyhteisöjen kehittämiseen. Opit, mitä taiteen keinoin fasilitointi on, ja miten sitä voidaan soveltaa ymmärryksen luomiseen monimutkaisista haasteista tai sosiaalisista tilanteista yrityksissä. Kohderyhmänä kokeneet fasilitaattorit, kehittäjät, valmentajat, konsultit, esimiehet ja johtajat, jotka ovat kiinnostuneita organisaation kehittämisen uusista trendeistä.

Toimintatapana on osallistava työpaja. Johdannon jälkeen pääset itse pohtimaan, miten ratkaisisit yritysten haasteita, jos olisit taiteilija. Lopuksi linkität oppimasi ja oivaltamasi asiat omaan työhösi.Työpaja järjestetään englanniksi. Sen vetää Piritta Kantojärvi, joka pitää vastaavan työpajan CPSI konferenssissa Buffalossa kesäkuussa. 

Työpaja on maksuton. Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä. Voit ilmoittautua 1.4.2010 kello 9.00 lähtien lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen netta(at)grapearte.com.

Lisätietoja

« takaisin