Lauantai 10.4.2010 12:36

KOKO Luovien alojen verkosto järjestää yhteistyössä Rovaniemen Kehitys Oy:n kanssa Rovaniemi Design Weekin yhteydessä tapaamisen, jonka tarkoituksena on verkottaa palvelumuotoilusta ja luovien alojen yrityskehittämisestä kiinnostuneita toimijoita. 

Tapaamisessa 20.4. kello 9 -15 nostetaan esille muun muassa mahdollisuuksia yhteistyömuotoihin eri alueiden välillä luovien alojen yrityspalveluiden kehittämisessä ja vakiinnuttamisessa, verkostoidutaan ja vaihdetaan hyviä käytäntöjä. 

Päivän aikana tavataan World Design Capital Helsinki 2012 -valmistelutiimi (Helsinki Maailman muotoilupääkaupunki 2012) ja tutustutaan palvelumuotoilulaboratorio SINCOon. SINCO on uuden tyyppinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisympäristö, joka keskittyy palvelu-, tuote-, markkinointi- ja liiketoimintakonseptien kehittämiseen ja testaamiseen. 

Ohjelma
klo 9-11 Luovien alojen yrityskehittämisen palvelumuodot: mm. käynnissä olevat hautomot/hautomovalmistelut, verkottuminen, käytäntöjen vaihto 

klo 11-13 yhteinen lounas ja tapaaminen WDC-valmistelutiimin kanssa 

klo 13-15 Palvelumuotoilulaboratorio SINCOn esittely (Lapin yliopisto), tapaamisen yhteenveto, keskustelua yhteisistä toimenpiteistä  

Ilmoittautumiset 7.4. mennessä: anu.perttunen(at)rauma.fi  

Tapaamiseen ehdit mm. Helsingistä aamulennolla klo 7.35, joka on Rovaniemellä 8.50. Myös paluulento onnistuu tarvittaessa samalle päivälle, Roi-Hki lennoilla joko 13.50 tai 18.05. 

Rovaniemi Design Week on varannut Clarion Hotel Santa Clausista Rovaniemen ydinkeskustasta huonekiintiön. Majoitusvaraukset voit tehdä Rovaniemi Congresses'lle, email: congress(at)rovaniemi.fi tai puh: 0400 698 154.  Majoitushinnat Hotel Santa Clausissa Rovaniemi Design Weekin ajalle: 89,00€ /1hh tai 2hh.

Lisätietoa: anu.perttunen(at)rauma.fi

« takaisin