Torstai 6.5.2010 12:46

Työpaja ja seminaari keskiviikkona 19.5.2010
Tampereen Työväen Teatterissa pohditaan keskiviikkona 19.5. teatterin mahdollisuuksia lisätä työhyvinvointia. Kaksiosaisessa tapahtumassa on päivällä asiantuntijatilaisuus klo 12-15 ja illalla klo 16-19 Kellariteatterissa yleisölle avoin tapahtuma.

Illan tapahtumassa kuullaan mielenkiintoisia, käytännön läheisiä puheenvuoroja soveltavan teatterin mahdollisuuksista työyhteisön hyvinvoinnin kehittämisessä. Paikalla on tunnettu brittiläinen draamapedagogiikan asiantuntija ja teatterintekijä John Somers, Tampereen Tarinateatteri, tietokirjailija ja Työturvallisuuskeskuksen asiantuntija Päivi Rauramo, teatteri-ilmaisun ohjaajat Riku Laakkonen ja Arttu Haapalainen, Forumteatteri Forten näyttelijä ja ohjaaja Niina Nurminen sekä näyttelijät Kaija Kiiski ja Vera Kiiskinen. John Somers vastaa myös päivällä pidettävästä asiantuntijatapahtumasta ja sen workshopeista.

Illan maksuton tapahtuma sopii kaikille työhyvinvoinnista, teatterista ja soveltavan teatterin menetelmistä kiinnostuneille.

Päivän soveltavan teatterin osaajille suunnattuun asiantuntijaseminaariin voi ilmoittautua projektityöntekijä Arttu Haapalaiselle, puh. 040 829 2689 tai arttu.haapalainen@uta.fi.

Tapahtuman ohjelman voit ladata osoitteesta

http://www.yleisotyo.fi/uploads/pdf/ttt-pilottiseminaariaikataulu.pdf

Tähänastiset kokemukset soveltavan teatterin luovista ja innovatiivisista menetelmistä ovat olleet myönteisiä. Teatterillisten ja toiminnallisten harjoitusten avulla voidaan kehittää tiimihenkeä ja toisaalta nostaa vaikeitakin asioita pöydälle sekä harjoitella haastavia tilanteita käytännössä.

Tapahtuma liittyy Tampereen Yliopiston Tutkivan Teatterityön keskuksen ja TTT:n yhteistyönä toteutettavaan YLÖS –yleisötyöhankkeeseen. YLÖS-hankkeessa soveltavan teatterin menetelmiä käytetään mm. nuorten, erilaisten kyläyhteisöjen, yritysten ja hyvinvointialan organisaatioiden kanssa. Menetelmien avulla pyritään ratkaisemaan erilaisia ongelmia ja visioimaan tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Arttu Haapalainen

projektiassistentti, Ylös-hanke

yleisötyöntekijä, Tampereen Työväen Teatteri

+358 40 829 2689

arttu.haapalainen@uta.fi

Ylös-projekti

www.yleisotyo.fi

Tutkivan teatterityön keskus

http://t7.uta.fi

« takaisin