Keskiviikko 29.6.2011 06:28

Luova Suomen julkaisusarjassa on ilmestynyt kaksi uutta julkaisua: Julkisen hallinnon toimenpiteiden vaikutukset luoviin aloihin ja Digitalisoitumisen vaikutukset luovien toimialojen liiketoimintamalleihin. 


Selvitys Julkisen hallinnon toimenpiteiden vaikutukset luoviin toimialoihin avaa näkökulmia julkisten tukitoimintojen tehokkuuteen ja kykyyn vastata luovien alojen todellisiin tarpeisiin. Julkaisussa Digitalisoitumisen vaikutukset luovien toimialojen liiketoimintamalleihin tarkastellaan digitalisoitumisen vaikutuksia luovien toimialojen liiketoiminta- ja ansaintamalleihin toimialakohtaisesti.

Luova Suomi tuottaa, kokoaa ja välittää luovia toimialoja koskevaa tietoutta. Tietoperustan vahvistamisen myötä edistetään luovien toimialojen määrittelyä ja tilastointia sekä kartoitetaan alan kehitystä ja kehittämistarpeita. Alan tiedon kartoittamisen, kokoamisen ja siitä viestimisen ohella Luova Suomi julkaisee omaa julkaisusarjaa yhteistyössä kumppaniensa kanssa. Luova Suomen julkaisuja -sarjassa on ilmestynyt tähän mennessä jo viisi julkaisua.

Tutustu Luova Suomen uusiin julkaisuihin Tietoa-osiossa.

« takaisin