Torstai 4.8.2011 11:51

European Creative Business Network -verkoston (ECBN) tavoitteena on edistää luovien alojen yrittäjille avoimien, tehokkaiden ja palkitsevien EU:n sisämarkkinoiden syntyä.

Verkosto pyrkii edistämään kulttuuri- ja luovan alan yritysten liiketoimintamahdollisuuksia ja sektoreita ylittävää yhteistyötä Euroopassa. Tavoitteena on myös vastata kulttuuri- ja luovan alan erityishaasteisiin, rohkaista alan tutkimusta sekä edistää alan tunnettavuutta EU:n jäsenvaltioissa ja EU-instituutioissa.

Konkreettisia toimia tavoitteiden saavuttamiseksi ovat kuluvana vuonna muun muassa paikallisten kontakti- ja tietopisteiden perustaminen, kansäinvälinen vaihtotoiminta, verkkoyhteisön luominen ja markkina-alueisiin tutustuminen/vierailuiden isännöinti.

ECBN:llä on jäseniä ympäri Eurooppaa. Verkoston jäseninä on hautomoita, residenssejä ja muita luovia tai kulttuurisia kohteita, kulttuurin kehittämiseen keskittyneitä tahoja sekä kaupunkeja, alueita ja kansallisia tahoja. ECBN on kiinnostunut myös suomalaisista kumppaneista. 

Yhteydenotot:

Leo van Loon
Managing Director European Creative Business Network
Tel: +31 (0)10 4140290 - Fax: +31 (0)10 4118491
leo(at)dcrnetwork.nl

« takaisin