Keskiviikko 7.9.2011 07:05

deClub on luovan alan yrittäjien ja freelancereiden kansainvälistymistä tukeva verkosto. Verkoston toiminta perustuu jaettuihin toimitiloihin, joissa jäsenet työskentelevät. deClub-toimiston tilat sijaitsevat persoonallisessa tehdasrakennuksessa Arabiassa. Hakuaika verkoston jäseneksi on alkanut. Hakemuksen voi jättää verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

deClubin ytimessä on verkostoituminen. Paikallista verkostoitumista tukee jaettu toimisto, joka on toiminnan, keskusteluiden ja yhteistyön keskus. Organisaatio haluaa tarjota pysyvän pohjan luovan alan yrittäjyyteen tukemalla yrittäjiä yhteistyössä ja verkostoitumisessa. Verkosto tähtää myös kansainväliseen yhteistyöhön yrittäjien välillä rakentamalla eurooppalaisen deClub toimistojen verkoston. Jäsenet ovat tervetulleita työskentelemään projektiluontoisesti Amsterdamin pääkonttorille. Uudet toimitilat avautuvat alkuvuodesta 2012 Bredassa, Hollannissa.

deClubin jäseniä ovat luovien alojen yrittäjät, freelancerit ja muut yrittäjätyyppisesti luovalla alalla toimivat. Jäsenet toimivat esimerkiksi mainonnan, muodin, muotoilun ja websuunnittelun alueilla, tai vaikkapa audiovisuaalisella alalla. Myös monissa muissa luovissa tehtävissä työskentelevät sopivat deClubin jäseniksi.

Lisätietoja: deClub,Taru Lehtonen, puh: +316 5568 3374, sähköposti: taru(at)de-club.eu.

deClub verkossa.

Lähde: Luova kohtaamispaikka -tiedote 26.8.2011.

« takaisin