Maanantai 19.9.2011 09:58

Matkailun ja elämystuotannon klusteriohjelman (OSKE) verkkosivusto on uudistunut. Sivusto tarjoaa paitsi tietoa ja työkaluja, myös erinomaisen kanavan keskusteluun, verkostoitumiseen ja vuorovaikutukseen matkailun ja sen liitännäisalojen eri toimijoiden kesken.

Osoite www.experiencebusiness.fi pysyy ennallaan, mutta sivujen sisältöä on laajennettu ja jäsennetty uudella tavalla. Toivomme, että sivuston uusi rakenne auttaa löytämään helpommin juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Muistathan päivittää linkit sivustollemme omilla sivuillasi.

Sivusto tarjoaa tietoa, työkaluja ja koottuja oppeja erityisesti klusterin painopistealueisiin – ennakointi ja tutkimuksen hyödyntäminen, uudet avaukset, elämysten johtaminen, sähköinen liiketoiminta ja palvelumuotoilu – liittyen.

Täysin uutta sivustolla ovat signaalisessioiden videotaltioinnit ja verkko-oppimiskokonaisuudet, jotka ovat hyödynnettävissä maksutta.

Osallistu keskusteluun, ilmoita tapahtumista

Haetko osaajia hankkeeseen tai vaikkapa puhujaa tapahtumaan? Ilmoita siitä keskustelupalstalla, jossa voit myös osallistua keskusteluun esimerkiksi siitä, millaista tietoa kaipaat  venäläismatkailijoihin liittyen tai kuinka elämyksiä hinnoitellaan.

Ota hyöty irti: Ilmoita alan tapahtumista, osallistu keskusteluun, hae osaajia tai tarjoa osaamistasi, kerro avoimista työpaikoista ja ehdota hankeaiheita.

www.experiencebusiness.fi

www.twitter.com/experiencebiz

« takaisin