Tiistai 13.12.2011 11:31

Haluatko kehittää kuntasi, seutusi tai alueesi kulttuuripalveluita, parantaa niiden saavutettavuutta, saatavuutta ja lisätä yhteistyötä? Kuntien kulttuuritoiminnan kehittämishanke – Kuulto etsii uusia kestäviä yhteistyömuotoja ja toimintatapoja, joista voisi olla iloa myös tulevaisuudessa.

Jos sinulla on idea siitä, miten nykytilannetta voitaisiin parantaa yhteistyössä kulttuuritoimen kanssa ja tarvitset käynnistämiseen tarvittavia resursseja, osallistu ideahakuun. Ideahaun osallistujat voivat edustaa kunnan kulttuuritointa, yhdistystä ja kulttuurilaitosta tai olla yrittäjiä ja kulttuurintekijöiden yhteistyökumppaneita.

Ideapapereita pyydetään toimittamaan 27.1.2012 mennessä. Ideahakuvaiheessa ei tarvita valmista hanke- ja rahoitussuunnitelmaa: riittää, että tuodaan esiin, mitä ongelmia halutaan ratkaista, mitä halutaan kehittää ja miten. Hakijoiden joukosta valitaan jatkokehittelyyn noin 20 hanketta, jotka voivat hakea Kuulto‐projektin kautta keväällä 2012 harkinnanvaraista avustusta (max. 300 000€) kokeilutoimintaan.

Lisätietoa oheisesta tiedotteesta.

« takaisin