Hannaliisa Johnson, Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu • Keskiviikko 14.12.2011 09:01

Julkisen sektorin potentiaalisilla asiakkailla ja luovan alan yrittäjillä ja toimijoilla on mahdollisuus kohdata Luova kohtaamispaikka -tapahtumissa kevätkaudella 2012. Tapahtumien tavoitteena on, että luovien alojen osaajat saisivat tietoa kilpailutuksista ja voisivat vastata kilpailukykyisesti julkisten hankintojen tarjouskilpailuihin.

Tapahtumissa julkisen sektorin potentiaaliset asiakkaat kertovat julkisten hankintojen käytännöistä sekä esittelevät orastavia ostopalvelutarpeitaan. Esittelyjen jälkeen luovien alojen yrittäjillä ja toimijoilla on mahdollisuus pitchata eli esitellä osaamistaan potentiaalisille julkisen sektorin asiakkaille. Ajankohtaisina alustuksina päivän aiheeseen toimivat Luovien alojen kehittämisohjelman hankkeet: alustusten myötä välitetään tietoa hankkeiden myötä syntyneiden tietojen, taitojen ja osaamisen hyödyntämisestä toimijakentässä.

World Design Capital Helsinki 2012 -teemavuoden mukaisesti Luova kohtaamispaikka -tapahtumissa pyritään edistämään erityisesti muotoilun hyödyntämistä yhteiskunnan eri sektoreilla. Keväällä on luvassa myös freelance -ilta, jossa pohditaan freelance-yrittäjyyden ansaintamalleja sekä teematilaisuus luovasta kasvuyrittäjyydestä.

Saadaksesi tapahtumatiedot kätevästi sosiaalisen median kautta, liity Luova kohtaamispaikka -tapahtumien Facebook-ryhmään.

Jos haluat lisätietoja Luova kohtaamispaikka -tapahtumista, ehdottaa tapahtumaa tai tiedät kohderyhmän, jolla on spesifi tarve tietylle tapahtumalle, ota yhteyttä Helsingin kaupungin elinkeinopalveluun: Hannaliisa Johnson, hannaliisa.johnson(at)hel.fi, puh. 040 8208914.

Helsingin kaupungin elinkeinopalvelun järjestämä Luova kohtaamispaikka -tapahtumasarja on osa valtakunnallista Luova Suomi -hanketta.

« takaisin