Nea Leo, Taivex • Torstai 15.12.2011 07:33

Oletko teatterin, tanssin tai sirkuksen tuottaja? Kiinnostaako työvaihto ulkomailla? Hae mukaan TAIVEX²-vaihto-ohjelmaan!

 

TAIVEX² on vuosina 2012–2013 toteutettava teatterin, tanssin ja sirkuksen ammattilaisten työvaihto-ohjelma. Ohjelman aikana osallistujat suorittavat hankkeen ulkomaalaisessa yhteistyöorganisaatiossa työvaihtojakson, jonka pituus voi vaihdella kahdesta viikosta kahteen kuukauteen osallistujan toiveiden mukaisesti. Työvaihtojaksot räätälöidään vaihto-ohjelmaan valittujen tarpeisiin siten, että ne tukevat osallistujan ja hänen taustaorganisaationsa kansainvälistä toimintaa.

Työvaihto-ohjelman lisäksi hankkeen aikana toteutetaan taiteen ammattilaisten kansainvälistymistä tukeva koulutuskokonaisuus. Koulutuskokonaisuuden teema on johtaminen ja strateginen suunnittelu ja se rakentuu kuudesta työpajajaksosta.

Hankkeen toteutuksesta vastaa TINFO - Teatterin tiedotuskeskus yhteistyökumppaneinaan Tanssin tiedotuskeskus, Sirkuksen tiedotuskeskus sekä Helsingin, Turun, Tampereen ja Porin kaupungit.

TAIVEX² on osa opetusministeriön valtakunnallista, Euroopan sosiaalirahaston tuella toteutettavaa Luovien alojen yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen kehittämisohjelmaa. Hankkeen päärahoittaja on Hämeen ELY-keskus.

Innostuitko? Hae mukaan 16.1.2012 mennessä. Hakulomakkeen ja tarkemmat hakuohjeet löydät osoitteesta www.taivex.fi.

« takaisin