AVEK tiedote 16.12.2011 • Perjantai 16.12.2011 12:47

AVEK järjestää yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa monimediatuotantoja käsittelevän tapahtuman Musiikkitalossa Helsingissä 2.2.2011.

Digimedia-alan osaajille suunnattuun ideakilpailuun ja asiantuntijapuheenvuoroja sisältävään päätös- ja palkintojenjakotilaisuuteen jakautuva tapahtuma tuo yhteen digitaalisen sisältötuotannon tekijät ja toimii näin myös verkostoitumistapahtumana.

Idea- eli pitchauskilpailussa etsitään innovatiivisia sekä kulttuurisia sisältö- ja palvelukonsepteja digitaalisiin kanaviin. Vuoden 2012 pitchauskilpailu on avoin kaikenikäisille ammattilaisille. Tuomaristot palkitsevat parhaat ideat 2 500 euron jatkokehityspalkkiolla. Lisäksi jaetaan 2 500 euron palkinto kilpailun parhaalle pitchaukselle. Vuoden 2011 D²-tilaisuudessa palkittiin muun muassa viihde- ja pelisisältöjä mobiililaitteisiin sekä yhteisöpalveluja internetiin. Pitchaustilanne ei ole yleisölle avoin.

D²-päätöstilaisuus käsittelee rahoitusta ja muita tuotekehityksen tukimuotoja. Seminaarissa luodataan eri näkökulmia siitä, miten tekijä voi kehittää ideastaan tuotteen sekä millaista julkista ja muuta tukea tuotekehitykseen ja tuotteistamiseen on audiovisuaalisella alalla tarjolla. Seminaari on kaikille avoin.

Ilmoittautuminen pitchauskisaan 20.1.2012 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoa AVEKin verkkosivuilla.

« takaisin