Keskiviikko 30.10.2013 10:42

Luovan Suomen järjestämässä ja Helsingin Musiikkitalolla 2.12.2013 pidettävässä TEEMA-tapahtumassa keynote-puheenvuoron pitää maailman luetuimpiin kuuluvan - kulttuurin, arkkitehtuurin sekä designin ilmiöitä kuratoivan - The Cool Hunter –sivuston pääkirjoittaja Tuija Seipell.

“Kun asiakaskokemusta aletaan yritysten ja organisaatioiden sisällä todella ymmärtää ja aidosti arvostaa, siitä hyötyvät kaikki: asiakas, yritys, työntekijät ja omistajat.”

Ajatuksia ravisteleva, inspiroiva ja kokenut puhuja Tuija Seipell kertoo esimerkein ja selväkielisesti yhtenäisen asiakaskokemuksen luomisesta ja tuo esiin ideoita ja käytäntöjä, joita kuulijat voivat hyödyntää heti omassa työssään.

Keynotea seuraa keskustelu, jossa pohditaan Seipellin puheenvuorossa esiintulleita
ajatuksia ja kysymyksiä lähemmin. Näiden lisäksi yleisö pääsee kuulemaan konkreettisista rahoitusmahdollisuuksista luovien alojen yritysten kehittämiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Tilaisuutta moderoi Diges ry:n toiminnanjohtaja Pekka Krook.

Luova Suomi TEEMA -tapahtuma on vuosittain järjestettävä tilaisuus, jossa keskustellaan kansainvälisten ja kotimaisten huippuasiantuntijoiden johdolla luovan osaamisen merkityksistä ja mahdollisuuksista laajemmin yhteiskunnassa.

Tilaisuus on maksuton ja on tarkoitettu kaikille luovista aloista ja luovasta taloudesta kiinnostuneille.

Lue kutsu tästä!

Ilmoittautuminen on päättynyt ma 25.11. Mikäli haluat tiedustella varapaikkoja, ota yhteyttä: luovasuomi(at)aalto.fi.

Huom! Seipell on myös Luova Suomi Etelä-Savossa -hankkeen vieraana Mikkelin Pienyrityskeskuksessa 4.12.2013. Lisätietoja Kaija Villmanilta, kaija.villman(at)aalto.fi ja tästä linkistä.

Lue myös Seipellin blogikirjoitus.

Lisätietoja:
Kristine Matilainen
kristine.matilainen(at)aalto.fi
050 3611637 

Tuija Seipell on Suomessa syntynyt, mutta Pohjois-Amerikassa jo 30 vuotta asiakaskokemuksen, designin ja kaupan alalla uransa luonut yritysjohdon konsultti, puhuja ja kirjoittaja. Hän on myös maailman luetuin suomalainen bloggaaja. Seipell on jo kahdeksan vuoden ajan ollut www.thecoolhunter.net–blogin pääkirjoittaja, jossa kuukausittain yli 2.5 miljoonaa lukijaa seuraa designin, arkkitehtuurin ja pop-kulttuurin ilmiöitä, ja jossa suosituimpien artikkeleiden lukijamäärä hipoo kahdeksaa miljoonaa.
 
Lisätietoa Seipellistä:
www.tuijaseipell.com
www.thecoolhunter.net
« takaisin